Fujian Jinqiang's Bolt & Nut Sample Room

Fujian Jinqiang Machinery Manufacture Co., Ltd., som førende inden for fremstilling af bolte og møtrikker, har altid været forpligtet til at give kunderne produkter af høj kvalitet og fremragende service. For nylig har virksomheden indrettet et dedikeret prøverum på 5. sal i sin kontorbygning. Dette skridt viser ikke kun virksomhedens rige produktlinje, men giver også bekvemmelighed for kolleger at kommunikere og kunder at besøge.

I dette prøverum vises forskellige bolte- og møtrikkerprodukter produceret af Jinqiang Machinery, lige fra konventionelle hjulnavsbolte og -møtrikker til specielle U-bolte, centerbolte, sporbolte, samt diverse lejer og lastbiltilbehør, alt er tilgængeligt. Hvert produkt repræsenterer virksomhedens udsøgte håndværk og strenge kvalitetskontrol.

Etableringen af ​​prøverummet giver ikke kun kolleger i virksomheden en platform til intuitivt at forstå produktet, men fremmer også teknisk udveksling og innovativ tænkning blandt dem. Når et nyt produkt udvikles, vil det blive vist her hurtigst muligt, så kolleger kan smage det sammen og komme med værdifulde meninger og forslag.

I mellemtiden er prøverummet også blevet en vigtig del af kundernes fabriksbesøg. Når kunderne besøger, sørger virksomheden for, at de besøger prøverummet, så de kan opleve virksomhedens produktkvalitet og innovationsevner på tæt hold. Dette styrker ikke kun kundernes tillid til virksomheden, men lægger også et solidt grundlag for samarbejde mellem begge parter.

Prøverummet i Jinqiang Machinery er ikke kun et vindue til produktvisning, men også en platform til at fremme kommunikation og inspirerende innovation. I fremtiden vil virksomheden fortsætte med at overholde princippet om "kvalitet først, kunden først", løbende forbedre produktkvaliteten og serviceniveauet og give kunderne produkter og tjenester af højere kvalitet.

oznorWOhdrplhdrplhdrploznorWO


Indlægstid: Okt-09-2024